Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата над Динамо Минск с 2:0 в двубой от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Това е добър турнирен резултат, но трябва да бъдем внимателни в реванша, за да успеем и да се класираме. Мачовете, които са ни зад гърба, ги анализираме и виждаме грешките, които допускаме. Искам отборът да гради култура, чрез която да играе спокойно в тези европейски мачове", започна той.

"Нямаме засега физически неразположения. Трябва да видим Текпетей как е, другите са добре. Атмосферните условия и мачовете през 3 дена се отразяват. Паузата, която идва, ще бъде много добра за нас, за да се освежим", продължи специалистът.

"Наистина е важно да можем да се възстановим сега и да проведем тренировките, които са точно за самия сблъсък с Динамо Минск. Има какво да подобрява Недялков, но се чувства неговото присъствие. Искам да има лидери. Винаги съм бил реалист, резултатът след 90 минути е верният. Имахме ситуации, но в крайна сметка е 2:0", завърши Георги Дерменджиев.