Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше доста лаконичен в коментарите си след загубата с 0:2 от Апоел Беер Шева в първия мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Според специалиста българският шампион запазва своите шансове за след седмица, когато го очаква много тежко домакинство срещу израелците.

„Лудогорец игра добре, но получихме две попадения. Затова загубихме”, бе краткият  коментар на Дерменджиев.

Апоел заряза Лудогорец да се лута насред пустинята

На пресконференцията след мача израелските журналисти попитаха Дерменджиев за твърдата игра срещу капитана Маор Меликсон и недобрата работа срещу звездата на Апоел Антъни Нуакаеме. Треньорът на Лудогорец заяви, че двамата са футболисти в много сериозна форма, като нигериецът е доказал това с гола си за 1:0. „Оставаме с шансове за реванша”, сподели Дерменджиев.

„Имахме шанс да вкараме, за това можем да съжаляваме. Футболът е футбол и се играе на голове. В този мач Лудогорец не игра лошо. Не беше лош мач за нас. Вие знаете, в един турнирен мач, когато ти вкарат гол, играта става различна, при втори гол – още повече. Има още 90 минути, във футбола всичко е възможно.”

Чаровната собственичка на Апоел аплодира своите за успеха

„Не сме се предали. Ще се подготвим за двубоя в Разград и ще направим един мач, след който да излезем победители. За мен шансовете все още са 50:50.”

„Напрежението в един такъв мач не е малко, винаги има вероятност някой от играчите да сбърка. Знаехме предварително, че те са силни на контраатака. Видяхте по какъв начин ни вкараха головете. Трябва да бъдем внимателни, защото те имат класни футболисти, които контраатакуват бързо”, добави Дерменджиев.