Футболистът на Лудогорец - Спас Делев, видимо беше разочарован след отпадането на "орлите" от Олимпия Любляна във втория предваритерен кръг на Шампионската лига. Българският национал остана на мнение, че всеки е дал максимума от себе си, но тимът е допуснал колективни грешки, които са били решаващи за изхода от двубоя.

„За жалост отпаднахме. Наши грешки, допуснахме лесни голове да ни вкарат. Какво да ви кажа? Животът продължава, трябва да вдигаме главите, да се мобилизираме и да чакаме другия мач да се поправим“.

start-photo.bg
74 снимки

„Треньорът трябва да ни покаже грешките, които сме направили, така и хубавите неща, които, щом сме загубили, не са били много. Тренорът ще ни покаже къде можем да се поправими. Всичко, което можеше да се случи в негативен план, се случи“.

„Разочарованието е огромно, защото целта на Лудогорец винаги е да продължаваме напред и да гоним групите на Шампионска лига. Не се получи. Всеки даде максимума от себе си, но сега трябва всеки един да види грешките си и да ги поправи“, заяви Делев.