Бранителят на Милан Давиде Калабрия сподели мнение, че Лудогорец е хубаво нещо за България. Защитникът говори преди първия шестнадесетинафинален сблъсък между двата състава в Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 20.00 часа на „Лудгорец арена“.

„Много положителни резултати имахме напоследък. Тук ни очаква труден мач, но резултатите напоследък ни носят оптимизъм“, започна Калабрия.

„Нямаме чувство, че сме фаворит. Още повече сме гост те са добър отбор. Няма да е лесно. Ние ще играем играта си и се надяваме да победим“.

„Лудогорец е хубаво нещо за България и този град. Футболът обединява хората, кара ги да растат и в живота. Това, което прави Лудогорец, е добре за всички“, продължи играчът.

„Няма да назова конкретно име. Те са добър отбор, силен на контраатака, затова трябва да сме внимателни всички 90 минути“, отговори бранителят на въпрос срещу кого от българския шампион ще му е най-трудно да се изправи.

„Ние трябва да мислим мач за мач. Сега сме концентрирани върху двубоя ни в Лига Европа и да опитаме да спечелим. След това ще мислим за шампионата и за битката ни в неделя (бел.ред. срещу Сампдория)“, завърши защитникът.

Джанлуиджи Донарума и Давиде Калабрия

източник: Gulliver/Getty Images