ЦСКА пусна в продажба билетите за двубоите от груповата фаза на Лигата на конференциите с Будьо/Глимт, Зоря (Луганск) и Рома, които вече са в онлайн продажба в мрежата на УРБО (www.urboapp.com).

Следващата седмица ще стартира и физическата продажба на билети на касите на стадион "Българска армия". ЦСКА приема норвежкия шампион Будьо/Глимт на 30 септември от 19:45 ч., Зоря (Луганск) на 21 октомври от 22 ч. и Рома на 9 декември от 19:45 ч. на стадион "Васил Левски" в София.

Феновете ще бъдат настанени в секторите "А", "Б", "В" и "Г", а началото на продажбата на билети на касите ще бъде обявено своевременно.

Билетите са поименни и съгласно българското законодателство се позволява на трибуните да присъстват само 30% от седящите места на стадиона, така че максимално до 12 800 души ще могат да посетят двубоите на живо. Немалка част от най-атрактивните места в сектор "А" ще бъдат блокирани за техническа зона и ще бъдат запазени по наредба за спонсори и партньори от квотата на УЕФА.

Притежателите на абонаментни карти ще имат предимство при закупуването на билетите, като всеки от тях ще може да придобие по един за сектора, за който притежава карта. Картодържателите ще могат да упражнят своето право до 15 септември, след което незакупените билети ще бъдат пуснати в свободна продажба.

Цените на билетите, закупени онлайн, за мачовете от Лигата на конференциите:

- Сектор "А" - 24 лв.

- Сектор "Б" - 14 лв.

- Сектор "В" - 14 лв.

- Сектор "Г" - 14 лв.

- ВИП ложа - 149 лв.

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона безплатно.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването се предоставя решение на ТЕЛК.