ЦСКА 1948 приема черногорския Будучност във втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Двубоят е от 20:30 часа на стадион "Васил Левски" и може да го гледате пряко по DIEMA SPORT 3. На Gong.bg пък ще проследим най-интересните моменти от срещата минута по минута.

Точно преди година "червените" направиха своя дебют в евротурнирите. Тимът изигра два прилични мача срещу румънския ФКСБ, но отпадна. Преди дни ЦСКА 1948 не се даде като гост на Черно море в първия мач от шампионата и направи нулево реми, а Вальо Илиев и компания се надяват на нещо повече сега срещу Будучност.

Добрата новина за наставника на ЦСКА 1948 е, че няма кадрови проблеми, като той самият говори за това на пресконференцията си вчера.

„Притеснения нямаме, подготвени сме доста добре. Изиграхме добър мач във Варна, надявам се с всеки изминал ден да надграждаме. Кадрови проблеми нямаме, всички са на разположение“, започна Валентин Илиев.

Вчера освен българския тим, на стадион "Васил Левски" тренировъчно занимание проведе и Будучност. Наставникът Иван Бърнович пък заяви:

"Знаем силните страни на ЦСКА 1948, познаваме играчите и екипа им. Те са с млади играчи. Най-добрият играч им е капитанът, който е и лидер на състава. Вратарят също е страхотен играч. Разполагат с качествени полузащитници"

Докато у нас първенството вече започна, то в Черна гора това ще се случи в началото на август. Будучност нямаше шампионатен мач между мачовете в Лигата на конференциите, където преди седмица надви с 3:0 Малишево и така продължи напред с общ резултат 3:1, за да срещне ЦСКА 1948.

Главен съдия на днешния мач ще е Иракли Квирикашвили от Грузия.