Отборът на ЦСКА 1948 излиза срещу Будучност във втория мач от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. Двубоят е от 22:00 часа и ще можете да го гледате по DIEMA SPORT 3. Срещата ще следим в развитие и в Gong.bg.

В последните два дни обаче големият проблем се оказа теренът на стадион "Под Горицом", който изгоря от силното слънце, а в комбинация се оказа, че и поливната система не работи. "DG Arenа" е съоръжението, което приема срещата утре от вечер столицата на Черна гора. Съоръжението беше сменено два дни преди срещата.

ЦСКА 1948 има преднина от едно попадение срещу черногорския отбор. Преди реванша в Подгорица, точен за „червените“ на Националния стадион “Васил Левски“  бе Бирсент Карагарен.

При успех тази вечер тимът ще се изправи срещу победителя от двойката Жалгирис (Литва) и Пафос (Кипър).

Какво се случи в първия двубой?

„Това, което видяхме като поведение на противника в първия двубой – не мисля, че ще е нещо по-различно утре вечер. Още преди първата среща казах, че ги виждам мотивиран отбор, със силен колектив, агресивен състав, който разчита на физиката. Но те са ни анализирали и те нас. За мен по-важно ще бъде желанието за победа на всеки един на терена“, обяви Валентин Илиев преди срещата.

Капитанът Ради Кирилов се надява да не се стига до продължения, но отборът е готов и за дузпи.

 „Знаем, че Будучност е силен домакин. За мен мачът започва от 0:0 и трябва да го изиграем много умно и  търпеливо. Имаме всички шансове да си свършим работата. Надявам се пропуските от първия мач да не натежат. Готови сме и за дузпи. Надявам се да не се стигне до продължение и да си свършим работата“, каза Ради Кирилов.