Ръководството на ЦСКА 1948 не скри задоволството си от факта, че през новия сезон тимът отново ще играе в Европа. В решителния бараж за класиране в европейските клубни турнири, тимът на Валентин Илиев надделя над ЦСКА с 2:0 и си осигури място в предварителните кръгове на Лига на конференциите.

Ето какво написаха „червените” след успеха си на стадион „Васил Левски”

ЦСКА е отново там, където му е мястото - в Европа! През този сезон преминахме през абсолютно всички емоции. Дълга серия без победи, злощастна загуба на финала за Суперкупата… Но накрая надделя най-силната емоция, а именно радостта от това да ликуваме заедно завръщането на армейците в европейските клубни турнири!

С една от най-големите легенди на ЦСКА начело на тима, както и с отбор, пълен с млади момчета от школата.

Само с думи не можем да опишем това, което ни се случи и продължава да ни се случва. Но за това футболът е велика игра и за това ЦСКА е отборът на нашите сърца!

Армейци, благодарим ви, че избрахте честния път към върха! Знаем колко е трудно да подкрепяш отбора си въпреки всичко и поради тази причина оценяваме факта, че вие нагледно показвате какво е армейският дух  и не се предавате, както не се предадоха и футболистите през този сезон! Ще се видим в Европа.