Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели мнението си след загубата от Тотнъм във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Антон Узунов 
70 снимки

„Много неща преживях по време на мач. Дадохме всичко от себе си. Мисля, че успяхме да направим нещата, както искахме. Да вкараме гол и да имаме всичко под контрол. В една ситуация объркахме всичко. Ако не внимаваш и за секунда голям отбор като Тотнъм те наказва. Ако бяхме внимавали десет минути щяхме да направим най-големия успех за България“, заяви Акрапович.

„Имахме голямо желание. За нас не е сериозен мач, а двубой за историята. Имахме ден повече почивка. Казах на момчетата, че през второто полувреме ще сме по-добри. Не играхме в нашия стил с преса. Митко Илиев изигра страхотен мач. Дори Анте Аралица игра като халф. Не ми беше целта да победя Жозе Моуриньо. Говорих с него преди и след мача. Не случайно е на това място. Трябва да гледаме нас. Уникално щеше да бъде да победим. Това, което направихме е достатъчно да излезем с високо вдигнати глави“, добави още той.

„Ако Марти беше избил по-високо топката можеше да не се стигне до дузпата. Диниш прояви рефлекс и не може да го критикуваме. След това имаше малко глупости и от Бирсент, но не може да му се сърдим. Имаше възможност да вкара втори гол. Казах хубави думи на момчетата и си пожелахме другата година да го повторим пак“, заяви Акрапович.