Спортният директор на Левски Даниел Боримиров не беше доволен от представянето на отбора в мача с Хайдук и изрази притеснения от физическата подготовка на отбора. Въпреки ранното отпадане на тима, той гарантира, че отборът ще гони всички трофеи у нас до края на сезона. 

"Хванаха ни на доста контраатаки, което е необяснимо за мен, направихме доста грешки. Поведохме с 1:0, но допуснахме много пропуски и ни хванаха на контри, видяхме сериозни грешки и при двата гола. Не ми хареса начинът, по който играхме, но имаме проблеми с физическото състояние, имахме и контузени. Не е оправдание, но това е реалността."

"Ще кажа грешките на треньорите, не пред вас. Не мисля, че селекцията е закъсняла. Като свърши първенството, трябваше да участваме в първия кръг и нямахме време за подготовка. Времето за подготовка е 6 седмици, а при нас трябваше да се прави компромисен вариант и виждаме, че някъде грешим." 

"Да ви кажа, след като ни победиха два пъти, значи имат повече желание и физически са по-добре от нас. Това изоставане се наваксва с мачове, остава ни да се борим за първенството и купата. Сега ще работим усърдно, за да наваксаме всичко." 

"Вече споменах, че на всеки играч му е нужно време, за да влезе във форма. За някои от новите ще има двуразови тренировки, за да наваксат изоставането. Виждате, че като се играе на празни трибуни не е приятно и се надявам това да е за последно." 

"Ние поуките ще ги извлечем, не искам да анализирам сега. Първо искам да поспя, да изгледам мача и после ще анализираме. Една от грешките ни беше, че не поставихме от самото начало Хайдук под напрежение, необяснимо за мен защо." 

"Когато нямаш сили и не си подготвен физически, няма как. Ние имахме много малко време първо за почивка, после за подготовка. Ние време за това нямахме, определени играчи дойдоха доста по-късно." 

"Ще гоним всичко оттук-нататък, пред нас няма други алтернативи. По-важно за мен е физически да сме на познатото ниво. Трудно е, когато губиш у дома. Нека преспим всички и ще анализираме тогава", заяви Боримиров.