Треньорът на Мидтиланд Бо Хенриксен говори след нулевото равенство с Лудогорец в Разград в последен мач от груповата фаза на Лига Европа. Наставникът на датския тим коментира и бъдещето на Божидар Краев.

„Божидар е много добър човек и футболист. Ще видим какво ще се случи на трансферния прозорец. Ще направим най-доброто и за двете страни. Не знам какво ще се случи през януари. За момента има слухове. Нямам представа какво ще бъде решението. Имаше опции през лятото, но не се случиха. Ще видим какво ще стане“, заяви Хенриксен.

„Разочаровани сме от резултата. Играхме, както искахме. Създадохме повечето положения, от които се нуждаехме. Изглеждахме добре. Двата мача бяха почти еднакви, но това е футболът. Лудогорец игра много добре днес и даде всичко от себе си. Топката срещна гредата и не успяхме да спечелим“, добави още той.

„Не успяхме да реализираме гол. Опитвахме. Направихме и смени, които да направят това. Но в края на двубоя и гредата не ни позволи да реализираме. Това е част от живота и не успяхме да победим“, каза треньорът на Мидтиланд.

В прикаченото видео вижте какво още каза Бо Хенриксен!