Българският шампион Лудогорец излиза за всичко или нищо при гостуването си на португалския Брага в двубой от четвъртия кръг на Лига Европа. Срещата е днес, с начален час 22:00 и ще бъде предавана пряко в ефира на MAX Sport 3. В Gong.bg също ще проследим всичко най-интересно на живо.

Разградчани засега се представят слабо в турнира, събирайки едва една точка от три мача. Достигане до елиминациите в Лига Европа изглежда трудна задача, но "орлите" ще се борят до последно за постигането на своята цел. По реалистично изглежда продължаване в турнира Лигата на конференциите.

Двата тима имат минало в този турнир, след като Лудогорец нанесе поражение именно при последната си визита на Брага през 2017-та година. Тогава тимът, начело с Димитър Димитрив - Херо, спечели с 2:0. 

Домакините днес не могат да разчитат на контузения Кармо. Треньорът Карлос Карвахал се очаква да заложи на Матеус на вратата и пред него в защита Фабиано, Оливейра, Лейте и Секейра. Медейрош, Мусрати и Кастро ще са триото в средата на терена, а Галено, Орта и Руис ще действат в предни позиции.

Станислав Генчев има доста повече главоболия около състава си. Към трайно контузените Вандерсон и Каули, трябва да прибавим и Жосуе Са, Недялков и Сантана. 

Стартови състави:

Брага - Лудогорец

Брага: Матеус, Ян Коуто, Пауло Оливейра, Диого Лейте, Нуно Секейра, Юри Медейрош, Ал Мусрати, Андре Кастро, Галено, Витор, Орта

Лудогорец: Кахлина, Икоко, Пластун, Вердон, Сисиньо, Гонсалвеш, Шоу, Янков, Чибота, Десподов, Сотириу