Тотнъм ще има огромни неприятности, ако подцени Локомотив Пловдив в утрешното си гостуване на "Лаута" в мача от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Това сподели бившият нападател на "шпорите" Димитър Бербатов, който похвали носителя на Купата и Суперкупата на страната.

"Съперникът на Тотнъм в Лига Европа е приличен отбор, който играе хубав футбол. Те спечелиха Купата в два последователни сезона, с което показаха постоянство. Отборът притежава добри футболисти за българския футбол. Те играят заедно от известно време и има химия между тях", откровен е Бербо.

"Тотнъм може да подцени Локомотив Пловдив. Празният стадион ще е от полза за "шпорите", тъй като пълни трибуни биха вдъхновили Локомотив през голяма част от времето. Всеки очаква домакините да загубят, така че върху тях няма да има особено напрежение и те могат просто да се наслаждават. Може би дори този мач би бил шанс за някой играч да направи кариера, ако изиграе страхотен двубой. Ако Тотнъм подцени Локомотив, ще съжалява", убеден е благоевградчанинът.

"Аз съжалявам единствено за това, че няма да мога да гледам Тотнъм в моята страна заради тази ситуация, но ще се радвам да наблюдавам двубоя по телевизията. Локо има играчи, които могат да създадат проблеми на "шпорите". Те са надарени с технически качества и играят наистина хубав футбол на моменти. Ако в Тотнъм очакват те да играят само с дълги топки, ще бъдат изненадани. Локомотив Пловдив също е голям отбор и може да бъде много опасен на статични положения", разкри още шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед  в блога си в betfair.