Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори изрази задоволствието от играта на Лудогорец в Белфаст, където победи с 2:0 Крусейдърс в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. В първата среща българският шампион разгроми северноирландския тим със 7:0.

„Победата бе много важна за нас и съм много доволен от това как тя бе постигнаха. Няма значение, че в Разград победихме с голям резултат. Показахме добро поведение в мача и дадохме шанс на играчи, които не бяха записали много минути досега. Вътрешната конкуренция е много силна и съм доволен. Разузнали сме Видеотон, както и Дюделанж. Това ни е работата и трябва да сме подготвени за всеки един противник. Смятам, че и те са го сторили това. Тепърва имаме още време да видим и детайлите в тяхната игра”, сподели Аутори на пресконференцията след успеха в Белфаст.

„Жълтите картони са част от играта и няма как да спра футболистите да правят нарушения, ако това се налага.

Антон Недялков е много качествен и опитен футболист. Адаптира се бързо към нашия отбор и трябва да поиграе повече за да възвърне футболното си самочувствие. Не се притесняваме за нищо и трябва да се подготвим за всички трудности, които ни престоят не само в Първа лига, но и в Шампионската лига. Направили сме добра подготовка и имаме силен отбор. Сега работата ни трябва да е конструктивна”, завърши Пауло Аутуори.