Наставникът на Лудогрец Пауло Аутуори заяви при отпътуването на отбора от Варна, че очаква задължителна победа над Видеотон в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Опитният специалист намекна, че дори преодоляването на унгарския съперник не значи нищо, с което намекна за доста високите цели, които в Разград са си поставили в евротурнирите.

„Ще направим нашата игра, ще изиграем нашия мач. Знаем техните характеристики и как ще играят. Ще отворят малко пространства, а ние също ще играем. Нашите играчи трябва да знаят, че трябва да постигнем нашите цели. Това, което направихме дотук, не означава нищо. Има още дълъг път, който трябва да се извърви”, коментира Аутуори на летището във Варна.

Без Джоди Лукоки Лудогорец потегли към Будапеща

„Някой път постигаме успех, но в следващия ден има съмнения. Искаме да избегнем тъкмо тези съмнения. Една победа и едно класиране не означават нищо. Ние сме длъжни да бъдем готови за всичко, което предстои занапред. Трябва да сме по-силни за всеки един следващ противник.”

„Отбелязването на гол трябва да се получи абсолютно естествено. Нашият тим има 12 отбелязани гола в официални мачове, като сме допуснали само 1. Лудогорец обича да бележи, но не обича да получава такива.

„Дали сме анализирали предишната среща на Лудогорец срещу Марко Николич, когато бе треньор на Партизан? Не можем да правим сравнения с минали срещи и отбори. Всеки един отбор и всеки един мач са различни. Добрите резултати, които постигнахме досега, не са достатъчни, за да преминем в следващата фаза. Трябва да играем добре на реванша и да спечелим”, допълни Аутуори.