Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори пред медиите след загубата с 2:3 от ФКСБ. 

„Изключително разочарован съм. И в първия, и във втория гол допуснахме леки голове, които не са характерни за нас“, сподели той след срещата.

„За мен преди да направим обрата бяхме една идея по-припряни. Нищо не предвещаваше, че можем да направим такава непредизвикана грешка. Няма нужда да се обвиняваме. Имаме доста нови момчета“, каза още наставникът на „червените“.

„Самоувереността, най-важното за мен бе връщането в мача. Това казах и на момчетата, да се върнем в мача и да изиграем тези 45 минути, мисля, че го направихме по най-добрия начин. Тази самоувереност се постига само с такива мачове“, допълни още той.

„Разбира се, за нас това е един доста добър и ценен опит. Тепърва ще развиваме потенциала си. Със сигурност смените, които направихме промениха тотално облика на отбора. С оглед късото време за подготовка и малкото изиграни мачове, според мен отборът ни постоянно ще придобива все по-добър облик и тези момчета, които влизат се радвам, че влизат по такъв начин“, заяви Рибарски.

„Мисля, че контролите, които играхме със Сепси и сега мачовете с ФКСБ бяха доста полезни за нас. Нивото е доста добро и отговаря за Европа. Не съм от хората, които си избира противниците. Пожелавам успех на ФКСБ“, коментира треньорът.

„Ефективността в атака и по-малкият брой допуснати непредизвикани грешки. Aз мисля, че вкъщи имахме повече ситуации от днес, но не можахме да вкараме. Днес се върнахме в мача и честно да ви кажа аз лично не очаквах, че можем да допуснем изравняване и то толкова късно в мача“, сподели още той.