Арда ще се подсили с още един нов играч, научи „Мач Телеграф“. Става въпрос за централен защитник, чужденец. На този етап обаче „сините“ не разкриват повече подробности.

Набелязаният футболист трябва да пристигне тези дни и да подпише, ако премине медицинските тестове. Той ще бъде и сред картотекираните за двубоите с Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите. Първият от тях е на 22 юни в Кърджали.

Николай Киров има нужда от още един бранител, след като Алекс Петков още се лекува и не е направил и една тренировка с останалите. Снажният защитник все още страда от контузия, която бе получил в Шотландия и го върна обратно в България.

„Свършихме работата, за която бяхме в Банско. Резултатите от контролите не ги коментирам. За мен това са тренировки, в които да пробвам различни неща. Най-важното е, че запазихме основната от футболистите, която изнесе миналото първенство. Според мен можем да играем и по-добре. Надявам се да се получи. Събрали сме нужната информация за съперника. Там изцяло подменят отбора“, заяви наставникът на тима.

Той разкри, че ще каже тежката си дума за Слободан Рубежич, който е на проби, следващата неделя. 21-годишният сърбин също е бранител, но изглежда повече като инвестиция за бъдещето.

Чете още новини в днешния брой на "Мач Телеграф".