Футболистът на Лудогорец Антон Недялков говори след загубата от Фенербахче в Лига на конференциите.

"Може би защото още правим детински грешки на момент. В такива мачове с големи отбори не може да допускаме такива грешки", сподели защитникът.

"Това говори, че вече играем малко по-спокойно и уверено. Разбрали сме къде сме сгрешили, тепърва има какво да подобряваме, имаме време. Вървим в правилната посока, ние сме млад отбор", каза още той.

"Аз както казах на пресконференцията преди мача тепърва влизам в отбора, не съм правил подготовка, имам време да вляза във форма. Мач с мач не си прилича. Ще се опитаме да се надиграваме, да играем с увереност и да излезем с достойнство", коментира Недялков.

"Винаги играем за победа, надявам се да изиграем останлите мачове по най-добрия начин и да продължим напред от групата", допълни той.

След това Недялков говори за Георги Дерменджиев: "Той нямаше много време да промени каквото и да е било, тепърва ще започва да говори с футболистите и да напасва своята психология за игра"

"Аз винаги съм казвал, че за Лудогорец няма лесни мачове и не трябва да се притесняваме дали ще играем навън или вкъщи. Следват три домакински мача, които трябва със сигурност да вземем, за да ни се върне увереността", завърши бекът.