Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви на заминаване за Милано, че тимът тръгва с позитивна нагласа за реванша с Милан в Лига Европа.

„Тръгваме с позитивна нагласа. Съветвам всички да гледат мача в четвъртък. Лудогорец ще направи силен мач, както направи в първия двубой. Този път се надявам на късмет, да ни влязат положенията и ще стане интересно”, сподели Ангел Петричев на летището във Варна.

„Трябва да имаш доста висок полет на фантазицята, за да очкаваш да отстраниш Милан след негативен резултата като този в първия мач. На мен лично ми се иска Лудогорец да се представи добре и да вземе добър резултат, най-малкото за престиж и за клубната чест. Просто първият мач не се разви добре за нас, но дано тази седмица късметът да е на наша старна”, коментира още Петричев, а по повод трансфера на Цветомир Панов, заяви:

„Момчето вече е футболист на Лудогорец. Вчера финализирахме договора. Той ще пътува с отбора днес. Радвам се, че осъществихме тази сделка, тъй като имаме нужда на тези позиции от попълнения.”

За евентуално преотстъпване на Жоао Пауло в Ботев, Петричев каза „Има такива разговори, ще потвърдя. Не мога обаче да кажа със сигурност, че ще се осъществи преотстъпване на Ботев.”

За информациите, че Милан ще излезе с резервите срещу Лудогорец, Ангел Петричев коментира: „Гледам с притеснение на това, защото знаете, че при Милан е много относително да кажеш резерви. Това в никакъв случай не е позитив за Лудогорец.”