"Съперникът Арсенал е много силен отбор, може да стигне до полуфинал в Шампионската лига, обяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. Разградчани заминаха за Лондон днес за третата си среща в група А на турнира.

Попитан дали отборът има страх от този силен противник, той отговори: "Страх няма. Точната дума е вълнение. Вълнуваме се, че ще играем на стадион Емирейтс и че ще се изправим срещу едни толкова класни играчи, които у нас се гледат всяка неделя по телевизията. Тази година Арсенал е изключително силен, класен отбор.

Според него, възможностите на хората на Арсен Венгер са да достигнат поне до полуфинал в Шампионската лига.

"От този мач можем само да спечелим. Надявам се да спечелим българските привърженици с едно добро представяне. Затова искам да благодаря на нашите сънародници, които пътуват до английската столица специално заради тази среща.

Лудогорец не прави никакви сметки в момента, макар че нашата цел е ясна от самото начало- трето място и продължаване в турнира Лига Европа. Още е рано за сметки, може би когато мине и този кръг ще имаме яснота в каква ситуация сме, добави изпълнителният директор.

Ангел Петричев потвърди още веднъж, че топзвездата на тима в момента Джонатан Кафу ще понесе финансова санкция за поведението си. Както е известно, вчера общински съветник в Разград разпространи снимка, на която се вижда как нападателят е паркирал колата си в зелена площ до основно училище в града.