Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев представи новия треньор на отбора Павел Върба на официална пресконференция преди началото на зимната подготовка на  “орлите”.
 
"Желая много здраве на вас и вашите семейства. Благодаря за интереса към традиционната пресконференция на Лудогорец. Благодаря и на любезните домакини, които ни предоставят перфектни условия за провеждане на подготовка. Основното събитие днес е официалното представяне на новия старши треньор на Лудогорец - господин Павел Върба, както и на неговите помощници", бяха първите думи на Ангел Петричев.
 
Той добави, че дълго време и много хора са работили по привличането на Павел Върба.
 
"Още септември месец ви казахме, че ръководството на клуба знаем какъв профил треньор искаме. Впоследствие преминаха няколко месеца на усилена работа, за да стигнем до крайния резултат - треньор като Павел Върба да застане начело на Лудогорец. Четох много анализи и коментари. Останах с впечатлението, че всички сте наясно какъв треньор сме търсили. Ники Жейнов доста ни помогна в нелеките преговори с Павел Върба, Виктория и неговите помощници", появи шефът на Лудогорец.
 
Ангел Петричев разкри, че клубът вече има два подписани договора.
 
"Вече има два подписани договора. Продължават разговорите, но това е вътрешен въпрос, който на този етап смятаме да не даваме публичност. Когато има нещо подписано и готово, ще го оповестим" добави той.