Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия двубой с Тотнъм от груповата фаза на Лига Европа. 

"От такова гостуване можем да спечелим много, тъй като контактуваме с отбор, който е на световно ниво като организация. Има какво да научим от колегите и в игрови, и в организационен план. Аз останах впечатлен от тях при гостуването им в Разград. Предполагам, че сега ще има много нови неща, които бихме научили и попили", коментира той при заминаването на тима за Лондон.

Антон Узунов
99 снимки

"При всички случаи няма да покажем истинското лице на Лудогорец заради сериозните кадрови проблеми. През последните 2 седмици ситуацията беше много тежка. Нямаше нормален тренировъчен процес, имаме контузени, болни. Нямам спомен да сме тръгвали за гостуване с толкова сериозни проблеми. Моля се да няма тежки травми и момчетата да дадат максимума от себе си и да се представим достойно. Това ще изисква изключително силни волеви качества от страна на играчите. Ситуацията е тежка и за съжаление се изправяме срещу един съперник, който има реални шансове да стане шампион на Англия. Виждате как се представят, тежка ситуация", заяви още изпълнителният директор на "орлите".

Срещата между Тотнъм и Лудогорец е в четвъртък от 22:00 часа.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.