Капитанът на Левски - Андриан Краев, даде мнението си за загубата с 0:2 от Айнтрахт Франкфурт в реванш от плейофите за влизане в групите на Лига на конференциите. Поражението сложи край на участието на "сините" в турнира, които изиграха шест мача в Европа това лято. 

"Разочарованието е огромно, но трябва да се гордеем с нашето представяне като цяло в туринра. Не знам какво не ни достигна наистина, може би техният опит и класата си казаха думата. Помечтахме. Едно пропукване ни коства и мача. През останалото време мисля, че се държахме добре", започна Краев. 

start-photo.bg
49 снимки

"Нормално е в такъв мач с такава емоция и залог да има и между нас искри. В един момент мисля, че и съдията доста изнерви мача." 

"Целта сега е изцяло да насочим погледи към първенството. Мисля, че можем да се борим за шампиони. Трябва да се възстановим по най-бързия начин. Трябва да превключим на друга скорост."

"Можем да вземем само позитиви. С тези мачове ще израстнем. Това е само плюс за нас. Ще ни дойде самочувствие и мисля, че в първенството ще го използваме", каза още полузащитникът. 

"Да не забравя да благодаря на всеки един фен, който си отдели от времето и парите да дойде да ни подкрепи. Обстановката беше великолепна. Първите минути бяха да навлезем в мача", добави Краев. 

"Не мога да коментирам. Нямам отговор на това нещо", каза той на въпрос относно евентуален негов трансфер.