Разград осъмна облепен в зелени стикери, призоваващи към подкрепа за Лудогорец във важния за отбора мач за трето влизане в групите на Шампионска лига.

Срещата с Апоел Беер-Шева е от 21,30 ч. тази вечер на стадион „Лудогорец Арена“, билетите са разпродадени без новия сектор В, който все още не е отворен за публика.

Мачът ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORTGONG PLAY, както и на честотите на Дарик радио. Срещата можете да проследите и минута по минута в Gong.bg.

След загубата в Израел с 0:2 феновете на Лудогорец изобщо не са изгубили надежда и очакват поредния луд мач на любимия отбор. Стикерите, в които призовават към „Пълна подкрепа от началото до края! Да полетим заедно към успеха!“, са разлепени в централната част на града по стълбовете на уличните лампи и по пейките тази нощ.

Снощи момичета и момчета от Обединени фен клубове подготвиха хореографията за мача с Апоел Беер-Шева – 1200 зелени и бели знамена на трибуна „Моци“, които ще се веят преди първия съдийски сигнал.

С призив на личния си фейсбук профил всички да са на стадиона излезе в навечерието на мача и областният управител на Разград Гюнай Хюсмен. „Да подкрепим отбора, който се изправя пред трудния съперник Апоел Беер-Шева, за да продължи борбата за влизане в групите на Шампионска лига! Убеден съм, че момчетата ще се раздадат на терена, за да ни зарадват!“ – заяви областният управител.