Футболистите на Лудогорец ще бъдат облечени с маркови костюми за мачовете от Лига Европа този сезон. Те ще се появят с тях още на първия мач с ЦСКА Москва в четвъртък в Разград.

Официалните костюми са изработени от модния бранд „Теодор“. Сътрудничеството между един от най-успешните български футболни клубове и водещата в мъжката модна сфера марка е с ясната цел да се подчертае класата на родния отбор на международната футболна карта.

Елегантните костюми са ушити по индивидуален размер за всеки играч от най-висококачествени материи, а платовете са подбрани с еластан, за да могат футболистите да имат свобода при движението и комфорт при носене. Костюмите, които са изработени със специално внимание към кройката и от първокачествен вълнен плат, са издържани в тъмносинята гама и се състоят от официален панталон, класическа бяла риза от памук, стилен елек, елегантно сако и вратовръзкa. Официалното лого на българския футболен шампион е тъкано и бродирано под гръдния джоб на сакото и в долния край на вратовръзката.