От футболен клуб Левски благодариха на феновете си за подкрепата в снощния двубой срещу Хайдук Сплит от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Тимът игра пред празни трибуни, но привърженици на „сините“ се бяха събрали около стадиона и опитаха по този начин също да изкажат подкрепата си.

Левски повярва, но за малко и напусна безславно Европа

В Левски да работят още, не да се вайкат!

От Левски разпространиха специално послание към запалянковците:

Левскари,

По време на вчерашния мач срещу Хайдук вие за пореден път доказахте, че преградите и препятствията не означават нищо, когато става дума за любимия Левски. Вчера целият отбор усети силата на „синята“ любов.

Макар че трибуните бяха празни, левскарският дух беше там. Усещаше се онази необикновена енергия и вяра до последната секунда, която прелива в подкрепа без граници и без условия. Вчера за пореден път всички, намиращи се в пространството пред Сектор „А“ доказаха какво означават думите „Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест!“.

За „синята“ публика и „синята“ любов просто няма стени!
Днес, можем да кажем, че битката бе загубена, но не и войната!

Тепърва Левски навлиза в мачовете за първенството и Купата на България. От днес до края на сезон 2017/2018 ЛЕВСКИ ще има нужда от най-големия си импулс – своите привърженици. Защото времената на трудности извикват на първа линия онези, които са в състояние да преживеят бурята и да излязат по-силни от нея.

Защото, когато привърженици и отбор са едно цяло можем всичко!

Благодарим ви и за европейското поведение! Благодарим ви, че доказахте и показахте, че сте неподвластни на външни провокации и нито за миг не спряхте да подкрепяте отбора с едно единствено оръжие. Това, което само привържениците на Левски притежават – безрезервната любов към клуба си до последната секунда на всеки двубой.

Благодарим ви!