Дефанзивният полузащитник на Лудогорец – Анисе Абел, призна, че отборът е много разочарован след загубата от Еспаньол с 0:1. Мадагаскарецът акцентира, че „орлите” е трябвало да победят испанците, и то по категоричен начин, но Еспаньол е разучил добре разградчани.

„Разочаровани сме, и то много, тъй като трябваше да спечелим по категоричен начин, но не се случи. Опитахме всичко, но мисля, че Еспаньол ни е анализирал много добре и стояха добре на терена. Беше трудно да играем срещу тях, но се надявам след две седмици всичко да се промени и да имаме успех като гост”, призна Анисе.

„Не са по-добър от нас. Това го показахме в последните два мача в Лига Европа, но така е във футбола. Трябва да останем с високо вдигнати глави и да се трудим още по-здраво. Разочаровани сме, тъй като искахме да бием. Това, което трябва да направим сега, е в следващите три мача да играем добре. Имаме големи шансове да се класираме напред. Трябва да дадем всичко от себе си и да направим това, което правихме в първите два мача”, завърши опорният халф.