Защитникът на Лудогорец Козмин Моци заяви след загубата от Милан, че българският шампион е играл по-добре от своя съперник. Той определи резултата като много тежък.

„Мисля, че играхме много по-добре от Милан. В крайна сметка паднахме с 0:3 и резултатът е много тежък“, сподели румънецът.

„Сега трябва да отидем там. Според мен там трябва да играем, както се представихме през първото полувреме“, добави защитникът.

„Така мислех в конкретната ситуация. Знам, че беше грешка, но такива неща се случват на всички“, каза Козмин Моци по повод нарушението, което извърши за дузпата срещу Патрик Кутроне и продължи с анализа на мача. 

"Първото полувреме играхме много по-добре, получихме гол в последната минута. След това ни чакаха на контри и с три удара, вкараха три гола. Ако ще гледаме играта, ние играхме много, много по-добре първото полувреме от тях."

"Но след този гол трябваше да излезем по-напред и ни дебнеха на контри. 99% те продължават напред. Ние отиваме там да играем освободено, както го правим у нас", заяви още Козмин Моци.