Румънският защитник на Лудогорец Козмин Моци даде интервю за румънския сайт „Sport.ro”, в което говори за предстоящите сблъсъци на разградските „орли“ срещу сънадордниците му от Стяуа. Моци е бивш футболист на големия съперник на Стяуа отвъд Дунава – Динамо Букурещ.

"Това ще бъде една много балансирана двойка. И двата отбора имат шансове да се класират. Мачовете ще бъдат много красиви и се надявам да покажем най-доброто, за да продължим в Шампионската лига. Лудогорец е в много добра моментна форма. Това е най-сериозният клуб в България понастоящем“, каза Моци пред румънските журналисти.

“Лудогорец привлече Хамза, защото имаме нужда от него, а не за да правим мръсно на Стяуа. Мисля, че той ще бъде вписан в нашата картотека за двубоите със Стяуа.“

„Очаквам феновете на Динамо да ни подкрепят, както вероятно и тези на ЦСКА ще отидат да подкрепят Стяуа. Така е заради голямото съперничество между клубовете", добави Моти.

“Свикнал съм да играя срещу Стяуа, макар че този сезон още не съм ги гледал. Очаквам да ни бъде трудно“, завърши румънският бранител на Лудогорец.