Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви при прибирането в България, че е доволен от играта на неговите футболисти, но отчита, че е имало леко отстъпление в последния четвърт час на срещата.

„Като резултат - можеше да бъде и по-добър, изхождам от играта” – каза Стойчо Младенов – „Мисля, че направихме отлични 75 минути, последните 15 минути се прибрахме много близо до наказателното поле, което смятам, беше грешка за мен, защото именно в тези минути трябваше да бъдем по-напористи в офанзивен план за да постигнем гол, но и това, което постигнахме сме доволни. Очакваме с нетърпение реванша, в който трябва да бъдем изключително много дисциплинирани тактически, за да постигнем една победа, която да ни класира в групите.”

Наставникът заяви, че не е давал наставления за по-защитна игра през последния четвърт час на двубоя, но противникът е показал класата си.

„Разбира се, че не е имало такива указания и е грешка, но трябва да отдадем заслуженото на противника, не играхме с кой да е, а представител от френската школа. Най-важното за мен беше тази тактическа дисциплина, която всички състезатели спазваха. Неутрализирахме най-силните звена на противника – Насаре, Емана и Елмандер – трима футболисти, които правят разликата в този отбор. Нашите състезатели се противопоставиха максимално добре и същевременно направихме един отличен мач и добър турнирен резултат.”

„Само победа може да ни класира, но имаме време до тогава, сега вече мислим за вътрешния шампионат - мача с Локомотив София, още един тежък мач, който трябва да спечелим на всяка цена.”

„Във всички мачове досега отбелязвахме голове, това е единственият мач, в който не успяваме да отбележим гол, не че нямаме потенциала да се направи това нещо, така че ще имаме възможност да анализираме играта и на собствен терен да на собствен терен да се постараем да отбележим повече голове, които да ни гарантират класирането в групите на УЕФА”, каза още Стойчо Младенов.