Стойчо Младенов заяви преди последната тренировка на ЦСКА на българска земя преди мача с Омония, че червените заминават за Никозия с мисълта за победа, но няма да е недоволен и от равен резултат.

„Отборът е готов на 100% и отива за победа. Запознат съм детайлно с играта на кипърците, но и равен резултат няма да е зле, като се има в предвид, че реваншът е в София”, каза Младенов.

„Двадесет човека група заминават утре за Кипър. Всичко е наред, жълтата карта на Гарсес пристигна и ще мога да разполагам с неговите услуги.”

„След мача с Литекс Маркиньос има малки проблеми, но ще бъде готов. Имаме проблеми с няколко футболисти, които здраво бяха наритани в Ловеч, но ги възстановяваме и те ще бъдат на мое разположение”, каза още бившият национален селекционер.

Относно постъпката на Сакалиев треньорът заяви, че няма кой знае какво да коментира и вмъкна, че играчът ще бъде глобен.

Стойчо Младенов започна пресконференцията си като благодари на феновете за подкрепата, която са оказали на отбора в Ловеч и заяви, че не осъжда техните действия, тъй като те са били продиктувани от случващото се на терена.

Старши треньорът на червените не пожела да коментира отминалия сблъсък с Литекс, тъй като „той вече е в историята”.