"Времето до мача реванш спещу Омония трябва да ни стигне за да подобрим значително класата си. Снощи можехме да вкараме втори гол и да си решим нещата в наша полза. Вместо това допуснахме леко и бързо изравняване."

Така старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира снощното представяне на своя тим срещу Омония в турнира за Купата на УЕФА. „Армейците” измъкнаха добър турнирен резултат 1:1 от Кипър, но имаха твърде малко възможности за гол, затова Младенов заяви: „Играта бе незадоволителна, резултатът е положителен. Във втория мач трябва да се постараем не само резултатът да бъде добър, но и играта да бъде добра. Всички трябва да дадат максимума от себе си и да играят на 100% , за да не се повтори мача от преди три години на реванша. Вчера нямахме никакви атаки, нито флангови, нито през центъра, това трябва да се промени. Нямаме право за цял мач да имаме само една атака.”

Запитан за вече трите червени картона от първите две срещи на отбора за сезона, Младенов бе категоричен, че това е недопустимо и трябва да се пресече. Той е обезпокоен, още повече, че става въпрос за ключови фигури в неговия състав. Младенов призна, че е имал намерение да засили атаката на тима в последната част на мача, но изгонването на Илиев е променило плановете му.

"Радостното е, че в тези два мача - срещу Литекс и срещу Омония показахме характер именно когато бяхме в намален състав".