Един от най-опитните футболисти на Лудогорец Йордан Минев ще пропусне мача с Партизан независимо дали ще се възстанови от контузията получена срещу Марек. Футболистът няма картотека в УЕФА и ще се наложи да гледа срещата по телевизията. Решението за промяната на картотеката е дошло 24 часа преди първата среща в Разград. Тогава Минев бе с контузия и Стойчо Стоев е взел решение да вкара в разширения състав Шоко. По този начин се изчерпа възможността да прави повече промени.

В Лудогорец направиха общо три промени в картотеката в сравнение с мачовете с Дюделанж. Първоначално отпаднаха Александър Барт и Йерун Луму и влязоха Александър Александров и Браян Ангуло. Барт е контузен, а Луму излезе, за да влезе още един краен бранител. Малко преди мача с Партизан обаче Стойчо Стоев е влез решение да се подсигури и да вкара в състава Шоко за сметка на Минев. Опитният футболист успя да се възстанови от травмата и дори игра срещу Марек, но получи нова контузия. По всяка вероятност националът щеше да бъде готов за мача в сряда, но сега ще си остане в България.

При така стеклите се обстоятелства Георги Дерменджиев има на разположение трима здрави крайни бранители, след като Витиня счупи костица на крака. Жуниор Кайсара, Гиерме Шоко и Браян Ангуло са опциите на Дерменджиев. Ако не иска да загуби офанзивните функции на Кайсара Дерменджиев трябва да пусне в игра най-скъпата покупка на Лудогорец Браян Ангуло, който ще е титуляр. Ако реши да заложи на Шоко, то Кайсара трябва да заиграе като ляв бек.

В игра за Лудогорец се завръща и Кишада, който е опция за Дерменджиев в атака. „Орлите“ заминават за Белград утре с полет от Варна, като групата ще е 20 човека от картотекирани 21.