Мачът между ФК Копенхаген и Лудогорец от Лига Европа може да се играе на закрито заради тежката скандинавска зима. Над Дания се очаква много тежък снеговалеж в следващите 24 часа, което може да наложи срещата да не се състои под открито небе. 

Но това съвсем не означава, че битката ще се премести в някоя зала. Стадионът на датчаните "Паркен" разполага с подвижен покрив, който ще бъде пуснат в експлоатация, за да се запази комфортът на зрителите и играчите да не бъдат затруднявани от атмосферните условия. 

Ръководството на домакините следи отблизо метеорологичната обстановка, която вещае валежът да започне в ранния следобед в четвъртък и да бъде най-силен точно в часа на мача. И за да не бъде отложен заради тежката скандинавска зима, това съоръжение ще бъде използвано. 

От ФК Копенхаген вече са уведомили УЕФА за това свое намерение, като все пак ще се изчака да се види дали прогнозите ще се сбъднат, преди да се задейства механизмът. От Европейската футболна централа са дали зелена светлина за това.