Отборът на Лудогорец заминава за Белград в понеделник по обяд с чартърен полет от Варна. Самолетът на българската делегация ще излети в 12.30 часа. Реваншът с Цървена звезда от третия предварителен кръг на Шампионската лига е във вторник (2 август) от 21.30 часа. българско време на стадион „Райко Митич“.

В понеделник Лудогорец ще проведе официална тренировка в 20.00 часа местно време (21.00 часа), а половин час по-рано треньорът Георги Дерменджиев ще даде пресконференция, съобщи официалният сайт на клуба.

ПФК Лудогорец напомня, че всеки, който желае да си купи входен талон за трибуната, където ще бъдат настанени привържениците на тима по време на двубоя срещу Звезда, може да направи заявка за такъв на имейл accounts@ludogorets.com или да се обади на телефон+359 876 19 45 05. Билетът ще бъде получен на място в сръбската столица.

Привържениците на петкратните шампиони , които пътуват организирано до Белград, ще могат да се снабдят с билети непосредствено преди мача пред вход 20 на югоизточната трибуна на стадион „Райко Митич“. Клубът е осигурил човек, който ще асистира на феновете при закупуването на входни талони в Белград от понеделник на обяд. Повече информация на телефон +359 876 19 45 05 .

Тимът на Лудогорец се прибира в България в сряда. Чартърът от сръбската столица ще кацне във Варна около 15.00 часа.