Ръководството на Лудогорец проведе безпрецедентна акция обект, на която бяха всички незаконни търговци, които търгуват с фалшиви артикули с емблемата на българския шампион. От ръководството на шампионите са сезирали Икономическа полиция в Разград след множество сигнали за подобен вид търговия. В различни търговски обекти се разпространявали официални екипи менте и сувенири с емблемата на клуба, които на се официални артикули на Лудогорец.

Лудогорец

източник: Gulliver/Getty Images

Гонг научи, че са проверени търговски обекти в Разград и страната, от където са иззети голямо количество екипи и сувенири, които се разпространяват без знанието и разрешението на клуба. От полицията в Разград потвърдиха вчера, че са направили проверка в магазин, откъдето са иззети голямо количество сувенири, а срещу управителя е образувано досъдебно производство. Разследване се води и срещу магазин за детски дрехи, където също са продавани екипи менте на Лудогорец.

Лудогорец

източник: Gulliver/Getty Images

"Имаме сигнали от наши фенове, че търговци се опитват да печелят на гърба на клуба и предприемаме всички законови действия да пресечем тази практика. Няма да позволим на никой да се възползва по този начин от труда ни и популярността на отбора. Нашите привърженици трябва да знаят, че помагат на Лудогорец и ДЮШ само, когато купуват артикули от оторизирани обекти. Имаме доста сигнали и няма да остане никой ненаказан", заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.