Лудогорец подготвя поредната изненада за феновете си, които ще наблюдават на живо домакинския мач с Цюрих от група А на Лига Европа в четвъртък от 22:00 часа, съобщава клубнният сайт. 

Всеки привърженик, дошъл на стадиона, ще получи безплатно луксозен календар на тима за 2019 г. и талон с до 50 % отстъпка при покупка на артикули от екипировката на тима "Умбро". С него може да се пазарува онлайн на адрес magazin.ludogorets.com. Специален код на талона дава достъп до портала, където са показани всички артикули и отстъпките за тях.

ПФК Лудогорец напомня, че билети за двубоя с швейцарския отбор се продават на клубната база. В четвъртък от 13:00 ч. ще работи касата на улица "Васил Левски".

Важно e да се знае, че в мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител.

Бланките могат да бъдат намерени на касите на "Лудогорец Арена" и на караваната с фен артикули на улица „Гаврил Кръстевич“. Те трябва да бъдат попълнени стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.