ПФК Лудогорец изказа най-искрени благодарности на стотиците хиляди фенове, които подкрепиха тима при първото му историческо участие в групите на Шампионската лига.

„Горди сме с великолепните ни привърженици, които отново бяха зад отбора в трите му мача на Националния стадион „Васил Левски“. Няма да забравим пълните трибуни в битките срещу Реал Мадрид, Базел и Ливърпул. Няма да забравим великото усещане на пълния стадион, който те подкрепя до последната секунда.

Лудогорец не успя да премине груповата фаза на най-силния клубен турнир в света, но се представи достойно. И за поредна година накара българския фен да се чувства горд. И да вярва, че родният ни футбол е жив.

На 9 декември предстои изключително трудна задача срещу Реал Мадрид на „Сантияго Бернабеу“. Лудогорец ще направи всичко по силите си, за да се представи добре в този невероятно труден мач. Класата на съперниците в групата и тежките двубои до момента поставиха участието на клуба в евротурнирите през пролетта под въпрос. Но в Мадрид ние ще се борим до последно, както сме го правили винаги. И вярваме, че съвсем скоро отново ще изживеем емоцията от големия мач.

Не на последно място ПФК Лудогорец благодари на Министерството на спорта, служителите на Национална спортна база и стадион „Васил Левски“, стюардите, полицията, както и на всички наши партньори, благодарение на които заслужихме отлична оценка за работата си от УЕФА. Европейската футболна централа ни увери, че и в България могат да се организират мачове от най-високо ниво.

Емоцията продължава!“, се казва в обръщението на Лудогорец.