Литекс си доведе готвач и психолог в Хамбург. „Оранжевите” излизат утре срещу Хамбургер в реванша от първия редовен кръг в турнира за Купата на УЕФА. Мачът започва в 19.15 часа, като немците победиха в първия двубой в Ловеч с 1:0.

 

Чартърът на „Хемус Ер” кацна в северния германски град днес около 13.30 часа, като полетът от София до най-голямото пристанище в Германия бе точно 2 часа и 40 минути и мина без абсолютно никакви проблеми.

 

Делегацията на ловчанлии се води от почетния президент на тима Гриша Ганчев, като за пръв път в нея е включен и готвач, който по подобие на големите европейски клубове ще следи стриктно какво храна се сервира на футболистите на Ферарио Спасов. Заедно с отбора пътуват и помощникът на Димитър Пенев в българския национален отбор Красимир Безински и футболният импресарио Андрей Желязков.

 

Целта на Безински е да следи за формата на националите Ивелин Попов и Пламен Николов, които се очаква да излязат като титуляри утре на „HSH Nordbank Arena”.

 

Тази вечер от 19 часа е официалната тренировка на Литекс, като преди нея Ферарио Спасов ще даде пресконференция за немските журналисти.