Помощник треньорът на Берое Левон Апкарян заяви, че в отбора са наясно със силните и слабите страни на Апоел Тел Авив. Той добави, че всички в Берое са здраво стъпили на земята.

Левон Апкарян изгледа две от контролите на Апоел Тел Авив по време на лагера на израелския отбор в Полша – срещу Лех Познан и Лехия Гданск.

„Наблюдавахме два мача на Апоел Тел Авив в Полша. Нашето лично мнение е, че това е един много сериозен отбор, който разполага с много добри футболисти на европейско ниво“, коментира Апкарян.

„Наясно сме на 90% с играчите, които ще вземат участие в мачовете с Берое, а също така и с техните силни и слаби страни“, добави асистент треньорът.

„Апоел е много класен отбор с класни футболисти. Разполагат с много качествени играчи. Запознати сме в детайли с техните играчи. Футболистите им имат много голямо самочувствие и силни индивидуални качества. Запознати сме с техните много силни страни“, продължи помощник треньорът на Петър Хубчев.

„Ние ще излезем и ще играем на предела на нашите възможности. Стъпили сме здраво на земята и разчитаме на всички футболисти, които спечелиха двете купи. Те се раздават във всеки един мач. Вярваме, че ще продължат да се представят така. За наша радост всички играчи са здрави“, каза още Левон Апкарян.