Стойчо Младенов все още не е определил групата за предстоящия тази вечер мач-реванш от първия кръг от турнира за Купата на УЕФА срещу френския Тулуза. Наставникът ще реши в последния момент, на кои единадесет ще заложи в този важен двубой.

По всяка вероятно единайсеторката ще изглежда по следния начин: на вратата Ивайло Петров, в защита – Валентин Илиев и Ланзаат, който ще замени контузения Тунчев. Холандецът се справи отлично в реванша срещу Омония, тогава той трябваше да си партнира с Тунчев, а сега му се пада ред да играе в защитата с заедно с Илиев.

Двамата бекове за Стойчо Младенов ще са Йордан Тодоров (вдясно) и Никола Вуядинович (вляво), тъй като специалистът не разполага с кой знае какъв потенциал на тези постове.

В халфовата линия старши треньорът на „червените” най-вероятно ще заложи на двамата разбивачи, в лицето на Тодор Янчев и Абдер Кабус и един градивен халф, какъвто е Маркиньос.

По крилата, по всяка вероятност ще са Велизар Димитров и Удоджи, а Неи, който ще излезе на инжекции, ще води „червената” атака.