Звездата на Лудогорец Клаудиу Кешеру е на мнение, че отборът няма да покаже слабости при гостуването си на Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Двата тима се срещат на "Парк де Пренс" във вторник. 

Този мач е решителен и за двата тима, като парижани имат нужда от победа, за да са първи в групата, докато при победа на разградчани, те ще са трети в групата и ще участват в Лига Европа напролет. 

"Сигурен съм, че отборът ни ще покаже добро лице в този мач. Досега не сме показвали слабости и сме показвали, че можем да играем като голям отбор срещу големите отбори. Срещу ПСЖ понамалихме малко оборотите второто полувреме и те показаха истинското си лице. Надявам се да покажем по-силна игра и да вкараме", сподели Кешеру. 

"Загубата на Пари Сен Жермен от Монпелие в събота (0:3 в Лига 1 - б.р.) ни дава увереност, но съперникът е отбор от шампиони. Предпочитам да се концентрираме върху себе си. Знаем какво трябва да направим. Гледахме последните им мачове срещу Арсенал и Базел и сме готови да им създадем проблеми".

Лудогорец е трети в класирането и трябва най-малкото да повтори резултата на Базел, който приема Арсенал в другата среща, за да продължи в Лига Европа през пролетта. "Това е мач от Шампионската лига и всеки иска да играе в него. Ще се постараем да извлечем максимума. Амбицирани сме и искаме третото място. Това ще зависи и от резултата в другия мач, но ние гледаме най-вече себе си и ще видим какво ще стане", каза румънецът.

Той смята, че при загубата с 1:3 от Пари Сен Жермен в София разградчани са показали добър футбол.

"През първото полувреме почти нямахме слабости. В първите 60 минута играта беше равностойна, но след това те вдигнаха темпото и показаха на какво са способни. Утре ние трябва да покажем максимума от себе си и да чакаме техни грешки, за да вкараме гол. Ще се опитаме да покажем нашата си игра, пък каквото стане", каза още Кешеру.