Скаутът на Локомотив Сф Иван Пасков следи отблизо подготовката на съперника на тима в ЛЕ - Металург Скопие. Той изгледа на живо втората и третата контрола на македонците, в които те отново постигнаха победи над свои сънародници. В Маврово те надвиха в два последователни дни Силекс с 2:0 и Хоризонт Турново с 3:1.

„В тези срещи Металург игра с два напълно различни състава. Това, което откроява отборът, е, че играе много твърдо, с единоборства. За Македония това е един добър тим. По нашите възможности е да го преодолеем, но със сигурност няма да ни бъде лесно”, сподели пред Гонг своето мнение за металурзите Иван Пасков.

На 6 юли той ще пътува за Белград в компанията на бившия наставник на отбора Димитър Васев, за да могат двамата да съберат още впечатления за съперника на Локомотив. В последната си проверка на тази дата Металург ще се изправи и срещу най-сериозния си съперник от досегашните мачове - сръбският шампион Партизан.

Този мач вероятно ще допълни до голяма степен разузнаването на Локо Сф за опонента му във втория предварителен кръг на ЛЕ.