Треньорът на Берое Ивайло Йорданов заяви, че с всеки изминал ден отборът се подобрява.

„Надявам се да стане един хубав мач и да зарадваме зрителите и публиката на стадиона в Стара Загора и пред малкия екран в България. Да не забравяме, че ХИК играе във Финландия и има вече 16 мача от първенството, а ние имаме само 2 официални с Радник. ХИК е стойностен отбор с футболисти минали през европейски грандове. Опитен отбор. Участва почти всяка година в турнирите в Европа. Доколкото си спомням единственият участник от Финландия в групите на Шампионска лига. Надяваме се да направим така, че да извлечем максимума от утрешния мач“, коментира Йорданов.

„След мача с Радник веднага започнахме да разузнаваме противника. Това правихме цяла седмица от връщането ни от Босна и Херцеговина. Времето е такова, каквото е. Не мисля, че ще окаже влияние.“

„Надяваме се Берое да има трето по-добро лице. Аз казах и на първата пресконференция, ние правим нов отбор и се изисква време. Някои не вярваха на думите, които говорих при вас, но се видя, че с всеки изминал мач отбора се подобрява. Така е като се прави нов отбор, необходимо е време. Не се прави отбор за месец или два“, добави треньорът на Берое.

„Треньорските задачи, които ще поставим на футболистите не бих желал да коментирам пред вас. Това си остава в съблекалнята за самите футболисти. Утре се надявам да се представим достойни да зарадваме феновете не само в Стара Загора и цяла България. Сигурен съм, че никой в треньорския щаб и футболистите не иска да се представи по-малко достойно утре", каза още Ивайло Йорданов. 

„Борим се със слабостите с работа и с много тренировки. Това е единственото нещо. Нямаме голям бюджет като други отбори. Разполагаме с това, което имаме. Доволни сме от всички състезатели. С нашата работа и тази на футболистите ще успеем. Това изисква време обаче.“

„Само Наско Зехиров е контузен. Всички други са окей. Надявам се и утре след мача да са без контузии.“