Вратарят на Левски Боян Йоргачевич обяви, че целият отбор е демонстрирал своите лъвски сърца в реванша срещу Марибор. Стражът спаси дузпа, но след това тимът завърши 1:1 и отпадна от Лига Европа.

„Искам да благодаря на всички фенове. Пълният стадион ни изпълни със задоволство. Публиката скандираше за всички, не само моето име. Целият отбор живееше за този мач, сега ми е малко тежко да говоря“, сподели Йоргачевич.

„Знаехме колко много липсва европейският футбол на тази публика. Всички играчи показаха, че имат лъвски сърца. Левски е живот, никога досега не съм виждал подобно нещо - като на този стадион.“

„Мога да кажа, че всички футболисти се опитаха да дадат всичко от себе си, но този път късметът ни подмина. Това е европейският футбол, тук нямаш право на поправка. Тук може да смяташ, да калкулираш. Но без късмет и лъвско сърце в двата мача, макар че ние имахме лъвски сърца, няма да как да се продължи“, коментира вратарят.

„Вярвам на 300 процента в този отбор. Можем да се подобряваме, няма значение на кой пост сме, всеки даде всичко от себе си“, завърши стражът.