Генералният директор на Цървена звезда Звездан Терзич коментира жребия за третия квалификационен кръг в Шампионската лига, който им изпрати българския шампион Лудогорец, или Младост Подгорица.

Лудогорец и Звезда имат преднина от първите срещи, затова очакват и среща помежду си в следващата фаза.

Терзич отбеляза, че Звезда все още трябва да преодолее Валета, преди да стигне до Лудогорец.

"Притеснявам се, че вече никой не мисли за Валета, а само за Лудогорец. Призовавам феновете да ни подкрепят първо на реванша, да победим пак Валета, а после ще говорим за Лудогорец," заяви той.

"На жребия можеше да бъде и по-добре. Лудогорец е някъде по средата. Силен, добър отбор, където играят само двама български национали, вратарят и капитанът Дяков. Всичко останало са чужденци - южноамериканци, играчи, които са добре платени от техния собственик. Той е един от най-богатите хора в България, мултимилиардер, който е вложил много в Лудогорец, но му се изплаща вече," коментира компетентно шефът на Звезда.

"Това е клуб, който няма никакви допирни точки с българския футбол по принцип. Труден съперник, играли сме една контрола с тях миналата година, загубихме с 1:3, но тогава ние играхме без осем от най-добрите си играчи заради националните отбори," добави той.

"Тогава се запознахме и със собственика им, който е изградил феноменален стадион и тренировъчна база. В Лудогорец има регистрирани 18 чужденци, от които 8-9 са титуляри постоянно. Това им носи мощ и сила," каза още Терзич.

Той разкри, че Цървена звезда ще прати свои треньори в Подгорица, за да гледа на живо реванша между Лудогорец и Младост.

"Мачът ще се предава и по нашата телевизия, така че ще имаме всички необходими записи. Но техният отбор играе заедно повече от година, така че имаме нужната информация. Не са непобедими, но ни чака много, много тежък сблъсък," завърши Звездан Терзич.