Председателят на съвета на директорите и изпълнителен директор на Берое Илко Русев заяви, че всички в клуба се стремят да вдигнат нивото на представяне на отбора. Той добави, че старозагорци искат да се представят достойно в Лига Европа.

„Ние ще се стремим да вдигнем нивото, защото искаме да се представим достойно в Лига Европа. Треньорският щаб е насочен изцяло към това да намерят играчи, които да вдигнат нивото на отбора. Работим в тази насока“, сподели Русев пред Gong.bg.

„Ние се готвим като организация за домакинските мачове, които ни предстоят в Лига Европа. Дано са повече от един. Ръководството има натрупан опит от участието в Лига Европа от преди две години. Ще бъдем по-спокойни относно организацията и това, което трябва да свършим“, добави председателят на съвета на директорите и изпълнителен директор на Берое.

„Остава и футболистите да дадат всичко от себе си, за да зарадват нашите привърженици. Ние защитаваме и името на България в този турнир. Трудно е човек да предположи какво ще се случи. Правим всичко, което зависи от нас, за да постигнем успех“, каза още Илко Русев.