Мнения от лагера на Литекс след равенството 0:0 срещу Апоел Ирони Кириат Шмона в Ловеч в първи мач от втория квалификационен кръг на турнира за купата на УЕФА:

Урош Голубович: „Срещнахме много стабилен и добър отбор. Вярно е, че не вкарахме, но също толкова важно е, че не допуснахме гол. Сигурен съм, че на реванша ще успеем да отбележим един или два гола. Смятам, че нашият отбор изпълни треньорските задачи, но още сме в ранен етап в първенството и липсата н игрови ритъм ни попречи да вкараме поне едно попадение. Това, че имах малко работа днес, е успокоително. Израелците са доста агресивни, така че не бива да се отпускаме”.

Станислав Манолев: „Най-важното от този мач е, че не допуснахме гол. Израелците ще бъдат по-активни в ответния мач. Сигурен съм, че ако бъдем внимателни в защита, ще ги елиминираме. И в предишния кръг от турнира са били по-неубедителни в домакинския си мач, а са спечелили като гости. Реално мачът ще бъде на неутрален терен, а не в техния град, така че можем да се възползваме от това. Сега ни предстои първо мач с Миньор и е много важно да го спечелим с добра игра, за да се върне увереността във всички в отбора”.