Наставникът на Левски Ясен Петров бе категоричен на „Летище София”, че неговият тим отива за победа още в първия мач срещу Калмар от Лига Европа.

„Това е първият от поредицата важни мачове, които ни предстоят. Ние мислим, че Левски е готов за тези срещи. Направихме всичко възможно, за да разучим Калмар. Това е един стабилен отбор, който се опитва донякъде да играе футбол. Влизат много мъжки. Искаме да се завърнем с добър резултат, а по-възможност това да бъде победа”, отсече треньорът на Левски.

„Искам Левски да изглежда по еднакъв начин, както на собствен терен, така и на чужд. Ще се опитаме да играем футбол. Всички, които са в групата са здрави. Не искам да повтарям една и съща плоча, но въпросът за титулярите винаги е отворен. За мен е богатство да имаш нужните хора, които да влязат на смяна и да ти помогнат”, сподели Ясен Петров.

„Подготвени сме всякакви варианти, защото има достатъчно информация за противника и сме наясно как играе. Гледах последния им мач и терен беше тежък, но мисля, че издържа на лошото време. Дано и времето да бъде с нас в Швеция. Нищо не ме притеснява, ние отиваме за добър резултат и добра игра. Искаме максимума от тази среща”, завърши Петров.