Старши треньорът на Левски Ясен Петров заяви пред клубния сайт, че „сините” трябва да се справят със следващия си съперник.

„Който и съперник да беше изтеглен, ние го приемаме като такъв, с който Левски трябва да се справи. Концентрирани сме върху реванша с Дъндолк. И веднага след това ще започнем да се готвим за следващия противник, който вече ще е известен измежду Калмар и Дачия. Естествено ще направим всичко възможно, за да имаме изчерпателна информация за противника. Нашата задача е да съумеем да намерим силните и слабите страни на съперника, за да изпълним желанието си Левски да продължи", коментира от своя страна Ясен Петров.

„Без да знаем кой ще продължи от съперниците е безмислено да гадаем и да коментираме каквото и да било. Така или иначе молдовците са близо до румънската школа. Предполагам, че ще играят организирано, на границата на възможностите си. А колкото до шведския отбор, мога да кажа само това - дисциплина и изключителна физика. Знаем също така, че шведите са корав противник. Но който и да продължи Левски трябва да е максимално концентриран, за да се класира напред. Ако искаме да оставим диря в турнира и да вървим напред, трябва да можем да отстраняваме такива съперници", допълни Петров.